Vacature chauffeur rijbewijs B / BE

Daroni Logistics B.V. zoekt chauffeur(s) met ervaring, met rijbewijs B en of BE. De chauffeur is verantwoordelijk voor de juiste levering en afhaal van goederen waarbij je meerdere adressen per dag bezoekt. Heb jij het juiste verantwoordelijkheidsgevoel voor de goederen en oog voor de klant en de planners? Dan zoeken we jou!

Wat wij bieden

Deze Functie biedt naast uitstekende arbeidsvoorwaarden ook de mogelijkheid om bij goed functioneren je contract verlengd te laten worden.

De aantal uren per week zijn variabel en zijn bespreekbaar.

Functie eisen:

Om als chauffeur aan de slag te gaan moet je aan de volgende eisen voldoen:

* Je bent in het bezit van rijbewijs B / BE

* Je hebt enige ervaring met het rijden van een bestelauto.

* Je bent enthousiast, flexibel en representatief en kan verantwoordelijk omgaan met de goederen waarmee je rijdt.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Waarom Daroni Logistics?

Daroni Logistics is ontstaan uit 073Koeriers en is al jaren dienstverlener en expert op het gebied van nat- en internationaal wegvervoer. Ons specialisme is voornamelijk het verrichten van spoedtransport door geheel Europa. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat er een goede werksfeer hangt, dat er korte lijnen en dat iedereen met plezier naar zijn/haar werk gaat.

Een persoonlijk band vormt voor Daroni Logistics de kern. Voornamelijk met het oog op een gezonde en langdurige samenwerking zorgen wij er graag voor dat werknemers tevreden zijn. Graag bieden wij iedere werknemer de kans d.m.v. bijscholing zichzelf te ontwikkelen.

Stuur een email met je CV en Motivatie naar