Express- en pakketzendingen

De wereldwijde Express- en pakketzending diensten van Daroni Logistics zorgen voor een snel, zo voordelig mogelijk transport van uw pakket.

Voordelen van onze expressdiensten 

Wij zorgen voor een snelle bezorging van uw pakket en houden rekening met een zo scherp mogelijk tarief. U betaalt zo nooit teveel voor uw pakketzending. Via onze kwaliteitspartners zorgen wij voor een betrouwbare dekking van de hele wereld. Wilt u een zakelijk pakket naar de VS sturen? Dan is de kans groot dat wij voor u binnen 24 uur het pakket kunnen bezorgen. Voor actuele transittijden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Zending volgen via Track & Trace

Wij monitoren de zendingen en daardoor zijn ze te volgen via Track & Trace. U weet op ieder moment van de dag wat de status van uw pakket is. Daarnaast bieden wij ook On-Board koeriersdiensten aan. Voor al uw kleine zendingen die niet kunnen wachten, waar dan ook ter wereld. De On-Board koerier zal dan niet het vliegveld als eindstation hebben, maar zal uw zending dan zo spoedig mogelijk persoonlijk afleveren. Het is eventueel zelfs mogelijk direct met de On-Board koerier te houden, dit om constant op de hoogte te blijven van de voortgang.

Persoonlijk advies van onze klantenservice

Heeft u vragen of twijfels over de haalbaarheid van uw pakketzending, dan staat onze klantenservice voor u klaar om al uw vraagtekens weg te nemen. Ons klantenservice-team heeft jarenlang ervaring in de transportwereld en kan daardoor uw zorgen en stress volledig uit handen nemen. Wij weten precies wat u nodig heeft en helpen u bij het vinden van de meest geschikte en voordelige manier van pakketbezorging. Twijfelt u tussen een expressdienst of ons spoedtransport? Ook daarmee kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken.

Een voorbeeld uit de praktijk

Uw pakket met onderdelen moet overmorgen in Zuid-Amerika liggen, anders valt de hele productielijn stil. Of uw klant in Australïe wacht met smart op een pakket met uw producten dat er zo snel mogelijk moet zijn. Dit veroorzaakt niet alleen een hoop stress, maar kost u vaak ook nog veel tijd. Vooral als u veel pakketzendingen heeft, die wereldwijd geleverd moeten worden. Via onze Express- en pakketzendingen dienst wordt u volledig ontzorgd.