Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring biedt Daroni Logistics een persoonlijke aanpak voor al uw (inter)nationale transport- en logistieke behoeften. Maak kennis met uw totaalspecialist!

Uw totaalspecialist op het gebied van transport en logistiek

Daroni Logistics is een specialist op het gebied van transport en logistiek. Of u nu een snelle spoedzending of een minder dringende zeevracht nodig heeft, u bent bij Daroni Logistics aan het juiste adres. Betrouwbaar en flexibel zijn; en daarnaast ook altijd de klant met een persoonlijke aanpak centraal zetten, zijn onze speerpunten binnen de organisatie. U zult nooit alleen staan in uw vragen en twijfels. Onze ervaren medewerkers denken altijd met u mee.

Met onze centrale planning werkzaam vanuit Berlicum (NB) heeft u voor al uw logistieke kwesties één vast aanspreekpunt. Vanuit onze planning opereren wij door heel de wereld. Omdat al onze medewerkers vanaf een centraal punt werken, kan er altijd snel geschakeld worden. Uw zending zal hierdoor nooit onnodig lang hoeven wachten.

Met dank aan ons eigen wagenpark en uitgebreid netwerk met vaste professionele partners is er altijd een oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Flexibiliteit en kwaliteit worden altijd gewaarborgd door de nauwe banden met onze partners. Wij vervoeren talloze zendingen van klanten door heel Europa. Onze planning is optimaal waardoor wij in samenwerking met ons netwerk altijd een voor een oplossing kunnen zorgen.

Onze visie

Daroni Logistics streeft naar een duurzame relatie met zijn klanten. Onze ogen zijn gericht op de toekomst. Door altijd met onze klant mee te denken en onszelf te richten op de wensen en behoeftes van de klant, zijn wij in staat om onze samenwerking telkens weer te verbeteren. Wij stellen onszelf adaptief aan onze klanten en bieden hen telkens weer de juiste IT-oplossingen. Hierdoor staan zij elke dag weer wat dichter bij het veroveren van de wereld.

Onze missie

Daroni Logistics streeft naar een simpele, overzichtelijke en toegankelijke logistieke dienstverlening voor al haar klanten. Zo wordt het voor onze klant makkelijk om zijn markt op de juiste manier te bedienen. Door continu te innoveren en investeren blijven we onze concurrentie altijd een stap voor.

Onze geschiedenis

Daroni Logistics is voortgevloeid uit 073Koeriers. Uit de fascinatie voor alles wat met wegvervoer te maken heeft, is huidig algemeen directeur Danny Heesbeen in 2006 073Koeriers gestart. Het koeriersbedrijf is gespecialiseerd in spoedtransport en alles wat daarmee te maken heeft. Door de jaren heen heeft 073Koeriers zich doorontwikkeld en is het een begrip in de koerierswereld geworden.

Door de blijvende vraag van klanten om nieuwe dienstverleningen, is in 2020 Daroni Logistics in het leven geroepen. Met Daroni Logistics bieden wij onze klanten een breed scala aan mogelijkheden. Waar 073Koeriers met name gefocust was op spoedtransport, kunnen wij met Daroni Logistics iedere klant op maat bedienen, of het nu binnen Nederland is; of op internationaal vlak. Vakmanschap staat al vanaf de eerste dag hoog in het vaandel bij 073Koeriers. Bij Daroni Logistics hoeft u niks anders te verwachten. U kunt erop vertrouwen dat wij uw logistieke problemen op professionele en zo efficiënt mogelijke wijze oplossen.