White Glove Service Medische leveringen Waardevolle leveringen

White Glove Service door Daroni Logistics

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw white glove service en in-huis leveringen? Bij Daroni Logistics bent u aan het juiste adres! Als specialist in white glove en in-huis leveringen begrijpen wij als geen ander dat deze zendingen extra zorg en aandacht vereisen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt behandeld en op de gewenste tijd en bestemming wordt afgeleverd.

Welke mogelijkheden biedt onze White Glove Service?

Onze dienstverlening is geschikt voor een breed scala aan wensen bij het vervoer van waardevolle, gevoelige of complexe zendingen, waaronder:

  • Uitpakken en monteren van uw goederen op de locatie
  • Demonteren en inpakken van de goederen
  • Afvoeren van oude apparatuur en verpakkingsmateriaal
  • volgen van specifieke klant- en werkprocedures (SOP)
  • Levering binnen een afgesproken tijdsvenster met persoonlijk contact tussen chauffeur en service engineer
  • Levering of afhaal door een team van 2 of meer (getrainde) chauffeurs
  • Inzet van hulpmiddelen zoals laadklep met pompwagen, traploper, overbruggingsplaten, etc.

Site Survey 

Een Site survey kan een belangrijke stap bij het plannen van uw white glove levering zijn. Dit is een proces waarbij een ervaren medewerker uit ons team de locatie van de levering bezoekt om de omstandigheden te evalueren en de nodige voorbereidingen te treffen. Tijdens een site survey kunnen wij bijvoorbeeld obstakels, belemmeringen en de afmetingen van de gangen en deuren controleren. Op basis van onze site survey kunnen wij een gedetailleerd plan opstellen, waardoor uw goederen veilig en op tijd kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. hierdoor kunt u als klant genieten van een zorgeloze ervaring.

Ontdek zelf de kernwaarden van onze White Glove Service

Bij Daroni Logistics streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, onze dienstverlening voldoet aan deze normen. Onze ervaren en getrainde professionals zorgen voor een naadloze en probleemloze afhandeling van uw zending, waarbij we altijd streven naar een 100% tevredenheidsgarantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en hoe wij u kunnen helpen met uw fragiele of waardevolle zendingen.

Voor meer informatie over deze dienstverlening kunt u per mail contact opnemen met ons team of bellen via +31 88-2054800

Wenst u toch een andere service?