Geconditioneerd vervoer

Op zoek naar geconditioneerd vervoer voor uw goederen? Daroni Logistics regelt het voor u op nationale en internationale basis!

Mogelijkheden voor geconditioneerd vervoer 

Geconditioneerd vervoer is voor specifieke goederen noodzakelijk. Daarvoor dient u een betrouwbare logistieke partner te hebben die maatwerk biedt voor uw transportvraag. Bij Daroni Logistics denken wij graag met u mee. Of u nu op zoek bent naar een nationale of internationale zending. Daarnaast bespreken wij graag samen met u uw wensen omtrent de frequentie van het transport. Zo bieden wij de mogelijkheid aan om naast een eenmalige (spoed)zending ook op contractbasis met u samen te werken. Zoekt u een partner voor geconditioneerd distributievervoer? Ook dan kijken we graag samen met u naar uw wensen!

Onze services

Onze voertuigen zijn zo gebouwd dat uw goederen veilig zijn bij temperaturen van -20 tot +20 graden Celsius. Daarnaast bieden wij op basis van een gecontroleerde atmosfeer vries-, koel- ambient- en verwarmd vervoer aan. Wij kunnen ons voorstellen dat u beschikt over verschillende goederen die onder uiteenlopende omstandigheden vervoerd kunnen worden. Dan is het niet praktisch als u meerdere transporten moet regelen. Daroni Logistics vervoert uw goederen op aanvraag ook op dual temp. Met behulp van een datalogger en gekalibreerde thermometers houden wij de temperatuur van uw goederen nauwlettend in de gaten. Wij zorgen dat verschillende goederen, onder verschillende temperaturen op gedegen wijze met hetzelfde vervoer worden verplaatst.

Zekerheid

Uw goederen worden eventueel, indien nodig of gewenst door een GDP-gecertificeerde chauffeur van punt A naar punt B gebracht. Om op de hoogte te blijven van waar uw zending is, bieden wij u eventueel ook de mogelijkheid om met behulp van realtime track-and-trace uw goederen te volgen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Een patiënt in een ziekenhuis in Denemarken dient een spoedoperatie te ondergaan. Daarvoor moet er een aortaklep vanuit Nederland met spoed naar het desbetreffende ziekenhuis verplaatst worden. Hiervoor dient een gedegen tempratuur gecontroleerd transport geregeld te worden, dat precies kan voldoen aan de optimale omstandigheden voor de aortaklep. Met behulp van Daroni Logistics worden de medische goederen onder de juiste omstandigheden op het juiste tijdstip afgeleverd. Hierbij bieden wij ook white glove service aan. Zo komen uw goederen precies op de juiste afdeling in het ziekenhuis binnen. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren!