Luchtvracht

Daroni Logistics zorgt met haar wereldwijde connecties en ervaring voor de meest efficiënte en betrouwbare vorm van uw luchtvracht transport.

De voordelen van luchtvracht

Wij helpen u graag met het snel verplaatsen van uw vracht. Wereldwijd hebben wij connecties om de transport van uw zending zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen. Bij het transport van luchtvracht via Daroni Logistics moet u denken aan snelle transittijden, nauwkeurige en betrouwbareaankomst- en vertrektijden en een snelle levering van en naar de luchthaven.

Levering van deur tot deur

Uw zending wordt door ons precies naar de door u gewenste locatie gebracht. Zo kan het voorkomen dat u luchtvracht combineert met wegtransport. In dat geval zorgen wij dat uw lading vanaf het vliegveld naar de door u aangegeven ontvanger wordt gebracht. Zo wordt het gehele proces door Daroni Logistics gefaciliteerd. U wordt dus volledig ontzorgd.

Aanvullende opties voor uw luchtvracht

Kunt u de vracht pas op het laatste moment aanleveren? Ook dat is voor Daroni Logistics geen probleem. Wij zorgen voor het zo efficiënt mogelijk verplaatsen van kleine maar ook grote zendingen. Onze wereldwijde connecties zorgen voor snelle transittijden en bieden u ook nog de mogelijkheid om via synchromodaal transport uw vracht zo snel mogelijk aan te leveren op een bestemming naar uw keuze. Naast het transport, ontzorgen wij u ook van document- en douaneformaliteiten. Zo kunt u zich bezighouden met wat echt belangrijk is voor uw onderneming!

Persoonlijk advies van onze klantenservice

Heeft u vragen of twijfels over de haalbaarheid van uw luchtvracht, dan staat onze klantenservice voor u klaar om al uw vraagtekens weg te nemen. Ons klantenservice-team heeft jarenlang ervaring in de transportwereld en kan daardoor uw zorgen en stress volledig uit handen nemen. Wij weten precies wat u nodig heeft en helpen u bij het vinden van de meest geschikte en voordelige manier van luchtvracht.

Een voorbeeld uit de praktijk

Een Noorse vliegtuigmaatschappij heeft nieuw meubilair nodig voor een aantal vliegtuigen. Per vrachtwagen of zeevracht is geen optie vanwege de tijdsduur. Per luchtvracht is het toch wat sneller in Oslo. Daroni Logistics zorgt voor het totaalplaatje. Wij zorgen dat het meubilair bij de leverancier wordt geladen. Vervolgens brengt een van onze chauffeurs de artikelen naar het vliegveld van vertrek. Ook alle douane- en documentszaken nemen wij op ons. Doordat Daroni Logistics alle handelingen op zich neemt zal er geen verwarring ontstaan gedurende het transport van de vracht. De lading aan meubilair is mooi op tijd op de bestemming en is klaar om geïnstalleerd te worden in de vliegtuigen.