Contractvervoer

Ziet u het niet zitten om zelf te moeten investeren in een wagenpark. Besteedt het dan uit aan Daroni Logistics en behoud uw eigen bedrijfsuitstraling.

Zekerheid voor uw onderneming

Investeren in eigen wagenpark is voor een ondernemer een groot risico. De hoge kosten en de arbeidsuren die in een dergelijke uitbreiding gaan zitten, gaan vaak niet in de koude kleren zitten. Kies daarom voor zekerheid en besteedt het vervoer van uw goederen uit. Besteedt uw vervoer uit aan Daroni Logistics en u kunt zelf de focus leggen op uw eigen onderneming. Wij nemen voor u het risico weg en zorgen voor een efficiënte en goedkope manier van het bedrijven van uw logistieke klussen.

Behoud uw eigen bedrijfsuitstraling

Bent u bang voor het verlies van uw bedrijfsuitstraling bij het uitbesteden van uw transport? Dat is absoluut niet nodig. Wij kunnen er samen met u voor kiezen om uw benaming over te nemen op een van onze busjes. Het logo van Daroni Logistics is dan wel aanwezig, maar de aandacht gaat volledig uit naar het logo van uw bedrijf. In overeenstemming met u kunnen we dan beslissen wat het beste is om uw eigen bedrijfsuitstraling niet verloren te laten gaan.

Een voorbeeld uit de praktijk

U bent een jaar geleden gestart met het verkopen van handgemaakte meubelen, maar u beschikt nog zelf niet over de mogelijkheid om de bestellingen van uw klanten aan huis af te leveren. U kunt ervoor kiezen om het via de ‘gewone’ postbezorger te versturen, maar toch is het vertrouwen in dergelijke diensten niet optimaal. Daarnaast komt het de bekendheid van uw merk ook niet ten goede. Ook het zelf opzetten van een wagenpark vindt u geen optie vanwege de hoge kosten.

Bij Daroni Logistics krijgt u de kans om uw merknaam duidelijk herkenbaar op het transportbusje naar voren te laten komen. Daarnaast kunnen wij u de zekerheid bieden dat er altijd professioneel en zuinig met uw producten wordt omgegaan. Ons ervaren personeel is getraind in het zo persoonlijk afleveren van uw zending. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om het vervoer van uw producten. Daroni Logistics neemt u een hoop overbodig werk en kosten uit handen