On-Board koeriersdiensten

Op zoek naar onze veiligste en snelste manier van leveren? Voor een kleine zending zijn onze On-Board koeriersdiensten uitermate geschikt.

Snelle en veilige levering

Onze On-Board koeriersdiensten zijn een garantie op een veilige en snelle levering. Met name voor kleine zendingen is het onze snelste manier van verzenden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er ook maar iets verloren gaat. Uw zending is continu in beheer van onze koerier. Wilt u toch even de stand van zaken weten? U kunt op ieder moment contact opnemen met onze On-Board koerier.

Deur tot deur? Of toch deur tot luchthaven?

Wij bieden u verschillende opties aan als het gaat om het verplaatsen van uw zending. Om te beginnen kunnen wij de gehele zending beheren. Dat wil zeggen dat wij uw pakket bij u op komen halen en het totale logistieke plaatje op ons nemen totdat uw zending op plaats van bestemming is. Daarnaast bieden wij u ook nog de volgende opties aan:

 • Deur tot luchthaven
 • Luchthaven tot deur
 • Luchthaven tot luchthaven

Restricties

Er zijn een aantal zaken waarbij wij u niet door middel van een On-Board koeriersdienst kunnen helpen. Een voorbeeld daarvan is het vervoer van gevarengoed(ADR).Gelukkig wil dat niet zeggen dat wij u in het geheel niet verder kunnen helpen. Wij hebben nog tal van andere diensten waarbij wij u toch van dienst kunnen zijn. Neem voor verdere informatie contact op met ons ervaren klantenserviceteam en wij zoeken voor u uit welke dienst het beste bij uw vraag past. Onze On-Board Koeriersdiensten zijn geschikt voor de volgende zendingen:

 • Kleine zendingen
  Maximale afmeting: 40x35x25 cm
  Maximaal gewicht: 19,9 kg als handbagage
 • Grote zendingen
  Maximale afmeting: 120x50x30 cm
  Maximaal gewicht: 19,9 kg in vrachtruim

Voorbeeld uit de praktijk

U heeft een kleine spoedzending die zeer urgent geleverd moet worden vanwege een geplande medische operatie. Transport door middel van een spoedkoerier over land is qua tijd al niet meer haalbaar. Dan is uw laatste redmiddel de On-board koerier. Onze OBC stapt op de eerste beschikbare vlucht richting het ontvangstadres en zorgt voor een zo spoedig mogelijke levering van uw zending.