Zeevracht

Daroni Logistics zorgt met de Rotterdamse haven als centraal punt voor de meest efficiënte manier van transport van uw zeevracht zendingen.

 

Zeevracht voor zowel grote als kleine zendingen

Wij verzorgen het transport van zowel kleine als grote zendingen. U kunt bij ons terecht voor zowel FCL (Full Container Load) als LCL (Less than Container Load) zeevracht. Is uw vracht groot genoeg om een hele container te vullen, dan heeft u een eigen container voor uw goederen (FCL). Is uw zending te klein voor een hele container? Dan wordt uw container gedeeld met een andere vracht. Dit houdt in dat u niet de hele container betaalt, maar slechts het gedeelte wat u gebruikt(LCL). Efficiënt en beter voor het milieu!

Ontzorgen van deur tot deur

Heeft u dringende vragen of twijfelt u over de keuze voor Daroni Logistics. Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice bestaat uit een team vol ervaren, betrouwbare werknemers, die uw zorgen volledig uit handen nemen. Wij weten precies wat u nodig heeft en helpen u bij het vinden van de meest geschikte en voordelige manier van het transporteren van uw zeevracht. 

Rotterdamse haven als centraal punt

Als een van de grootste havens ter wereld is de haven van Rotterdam een uiterst geschikte plek om als centraal punt te fungeren voor onze import en export. Door een samenwerking met deze haven kunnen wij zo efficiënt en voordelig mogelijk het transport van uw zeevracht organiseren. Voor zowel een kleine als grote vracht bent u bij Daroni Logistics aan het goede adres. Voor een zo snel mogelijk transport van uw zending bieden wij ook nog synchromodaal transport aan. U wordt volledig ontzorgd van deur tot deur.

Een voorbeeld uit de praktijk

Een Nederlands tuinartikelen bedrijf gaat voor het eerst hun innovatieve grasmaaiers verkopen aan een bouwmarktketen in de Verenigde Staten. De Amerikaanse winkel wil eerst wat proefmodellen gaan verkopen om te zien of het aanslaat. Het is te duur om de tien proefmodellen per luchtvracht naar de VS te sturen. Er wordt gekozen voor Less than Container Load. Een chauffeur van Daroni Logistics haalt de vracht op bij de leverancier en zorgt dat uw zending op tijd in de haven staat voor vertrek naar de VS. Aangezien de producten niet een hele container vullen is er gekozen voor LCL. Het zou tenslotte duurder uitvallen als er een gehele container voor tien grasmaaiers afgehuurd moet worden. Eenmaal aangekomen in de VS, zorgt Daroni Logistics via hun netwerk voor een zorgvuldige levering vanaf de haven tot op locatie.