Spoedtransport en koeriersdiensten Ohe en Laak

Spoedtransport en koeriersdiensten Ohe en Laak

Welkom bij Daroni Logistics, uw betrouwbare partner voor koeriersdiensten en spoedtransport in Ohe en Laak. Wij verzorgen nationale en internationale spoedzendingen van pakketten tot volle trailers. Met onze spoedservice garanderen we een snelle en veilige levering, waarbij u heel Europa bereikt via één partner.

Vanuit onze origine een specialist! 

Onze specialiteit ligt vanuit de origine in spoedtransport en koeriersdiensten, want al sinds 2006 zijn wij onder 073Koeriers actief in de branche. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare en flexibele partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren, professionele chauffeurs en partners, die 24/7 beschikbaar zijn om uw zending met de grootst mogelijke zorg en aandacht te vervoeren.

Benieuwd naar ons verhaal? Lees dan verder bij Over ons!

Welke mogelijkheden kunnen wij u bieden? 

De mogelijkheden binnen onze spoedtransport en koeriersdiensten zijn bijna oneindig! Of het nu gaat om het vervoeren van gevarengoed (ADR), geconditioneerde goederen of zelfs douanegoederen. Uiteraard behoren avond-, nacht- of just in time leveringen ook tot de mogelijkheden, Wij bieden oplossingen op maat met een persoonlijke aanpak, waarbij betrouwbaarheid en flexibiliteit altijd voorop staan.

Heeft uw zending toch net dat beetje extra zorg nodig? Of moet er op locatie iets gemonteerd of demonteert worden? Kijk dan eens bij onze white glove service of neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat!

Een voorbeeld uit de praktijk

Een aangemeerd cruiseschip heeft technische problemen en heeft met spoed nieuwe onderdelen nodig voor de koelinstallatie van het schip. De ontscheping staat al in drie dagen gepland, er moet dus snel gehandeld worden. Onze koerier in Ohe en Laak staat per direct klaar voor de zending van de nieuwe koelelementen. Hij vertrekt direct vanuit de meest efficiënte locatie om nog op tijd te zijn voordat het schip wil vertrekken.

 

Daroni Logistics de koeriersdienst voor Ohe en Laak.

Koerier

Koeriers

Koeriersdienst