E-commerce logistiek

Is uw bedrijf groeiend in de e-commerce en begint de webshoplogistiek een probleem te worden? Daroni Logistics ontzorgt u volledig met haar diensten.

Totale ontzorging bij fulfilment

Wij van Daroni Logistics vinden het belangrijk dat wij u in alle opzichten bij kunnen staan. Zo kunnen wij u bij meer helpen dan alleen het transport van uw goederen. Wij nemen ook uw andere taken die bij e-fulfilment komen kijken, graag over. Daarbij kunt u denken aan warehousing, in-en uitslag van goederen maar ook retour verwerking. Daarnaast kunnen wij ook Het verpakken, herpakken en ompakken van uw goederen op ons nemen.

B2C en B2B logistiek

Bent u eigenaar van een e-commerce bedrijf en zit u met uw handen in het haar als het gaat om de fulfilment? Daroni Logistics kan uw stress weg nemen en u op weg helpen in het juist invullen van uw logistieke vraagstuk. Met al jaren ervaring in het vervoer van goederen zijn wij uw perfecte partner. Of u nu uw producten wil verzenden naar een zakelijke klant (B2B) of een particulier (B2C), wij staan voor u klaar. Om het gehele proces te versnellen is het mogelijk om uw webshop te koppelen aan ons systeem zodat een hoop overbodige en tijdrovende telefoontjes worden voorkomen.

Het verlengstuk van uw webshop

Daroni Logistics biedt u verschillende verzendopties aan. Wij zorgen hiermee voor dienstverlening op maat. Wij vormen als het ware het verlengstuk van uw webshop. Uw keuze voor de juiste logistieke dienstverlener kan een wereld van verschil betekenen voor uw bankrekening. Bij een keuze voor Daroni Logistics zorgen wij voor acceptabele tarieven en een totale ontzorging van uw webshop logistiek. Om het hele proces te stroomlijnen bieden wij u ook nog de optie op uw webshop te koppelen aan ons systeem. Uw logistieke taken worden zo direct in ons proces opgenomen.

Wij helpen, u groeit

U zult al snel merken dat onze logistieke dienstverlening de nodige kopzorgen bij u wegneemt. U krijgt weer tijd om zich bezig te houden met andere zaken die wat achter raakte door gebrek aan tijd. Daroni Logistics ontzorgt u volledig. Bij een keuze voor de juiste logistieke tools zult u merken dat uw bedrijf snel stappen zult maken en door zal groeien. Onze kennis en vakbekwaamheid geeft u een extra zetje in de rug!

DAVON073_8. Fulfilment